Juletræer og pyntegrønt i Nordsjælland og Storkøbenhavn

​Skal du bruge et juletræ eller pyntegrønt til dine dekorationer? Hos Vangehus har du mulighed for at købe dette års juletræ og pyntegrønt i Nordsjælland nær Storkøbenhavn. Julen er en skønt tid, hvor man hygger med sine nærmeste, og afhentningen af juletræ er for mange en vigtig tradition. Hos Vangehus har vi rammerne til at give Jer en hyggelig dag, når juletræet, pyntegrønt og julepynt skal findes.

Vangehus ligger midt i Hareskoven ca. 25 minutters kørsel fra København, her kan du sammen med din familie og venner, købe alt hvad du behøver for at komme i julestemning. Vi ligger placeret i et skønt naturområde, så det er den oplagte mulighed for at holde en “skovtur” med dine nærmeste.

Stort udvalg af juletræer ​

Det er forskelligt fra familie til familie, hvilken type juletræ man ønsker, og derfor har vi et stort udvalg af normanngraner (ædelgran) og rødgraner i forskellige størrelser. Har man brug for et større juletræ, som er over 3-3,5 meter højt, kan vi også skaffe det. Vi fælder store normanngran og rødgran mod forudbestilling – man kan også selv gå ud og finde det, så sørger vi for det “hårde arbejde”.

Pyntegrønt og gran til dekoration

Foruden juletræer tilbyder vi også et bredt sortiment af diverse typer gran til dekorationsbrug.
Der er både små og store bundter i friske, grønne farver inden for:

  • Normanngran
  • Nobelis
  • Fyr
  • Buksbom
  • Ene
  • Hønsefod

Priser på juletræer

Normann(ædelgran) : 185 kr. pr. meter
Rødgran: 100 kr. pr. meter

Juletræer, pyntegrønt og julebutik

I december har Vangehus et stort julemarked, hvor du har mulighed for at besøge vores 2 julestuer som har alverdens julepynt, lys, kogler og nisser. Læse mere om vores julemarked.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores service, produkter eller ander? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 88 58 51, sende en mail til service@vangehus.dk eller udfylde vores kontaktformular. Fra d. 18. november har vi åbent alle dage fra kl. 09:00 – 16:00 – også lørdag og søndag!

Vangehus