Vangehus’ årlige julemarked i Hareskoven, Nordsjælland & Storkøbenhavn

Kom til jul på Vangehus i december, hvor du med sikkerhed vil komme i julestemning. Vores julemarked i Hareskoven, Nordsjælland indeholder det flotteste, hyggeligste og mest charmerende julepynt, som vil forvandle dit hjem til det rene juleeventyr. Fra lørdag den 25. november er der  salg af æbleskiver, gløgg, kakao m.m. samt gratis hesteridning for børn om søndagen. Få mere information om begivenhederne på vores Facebook-side eller Instagram-profil som bliver opdateret løbende.

Besøg vores 2 julestuer i hjertet af Hareskoven

Vi har to julestuer som indeholder julepynt, juledekorationer, juletræspynt, lys og andre pyntegenstande. Vores ene julestue er præget af de originale og stemningsfulde røde og grønne farvekombinationer, hvorimod den anden indeholder flere stilarter og moderne julepynt. Hvad end du søger, så er vi sikre på, at du kan finde det hos os. Der vil selvfølgelig være noget af julepyntet, der er at finde år efter år, men vi forsøger altid at indkøbe så meget nyt som muligt. Vi gør meget ud af at holde os opdateret indenfor alle de nye tendenser på markedet, så vores kunder får det bedste af det bedste.

Find dette års juletræ og julepynt

Vi har et stort udvalg af juletræer af træsorterne nordmannsgran og rødgran i samtlige højder, nuancer og former. Derudover har vi også et udvalg af økologisk dyrkede, sprøjtefrie juletræer til dig som ønsker en ”grønnere jul”. Har din familie en tradition, hvor I fælder jeres eget juletræ? Dette er også muligt hos Vangehus. Få mere information om vores juletræer og pyntegrønt.

Har du spørgsmål om vores julemarked?

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores julemarked eller juletræer. Du har mulighed for at kontakte os ved at ringe på telefon 28 88 58 51, sende en mail til service@vangehus.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at se dig og dine nærmeste til jul på Vangehus.

Vangehus